Nová nádielka od značky Thrasher v Aranburu

Ďalšie mega kúsky Thrasher zaplnili miesto u nás v predajni. Checkni spolu s nami, čo nájdeš v našej ponuke.

Po úspechu januárového Thrasheru, k nám dorazili opäť ďalšie modely mikín a tričiek. Novú kolekciu vystihuje tradičné ohnivé logo, ale aj vtipné tričká s komiksovou potlačou. Navyše táto skateboardová značka prichádza s netypickými tričkami a mikinami, ktoré zdobí obrázok medúzy, a to im dodáva originálny vzhľad.

Nosia Thrasher oblečenie len skejteri? 

Značka oblečenia vyšla zo skateboardového magazínu, takže v prvom rade bola určená najmä pre skejťákov. No v dnešnej dobe je úplne jedno či jazdíš na skate, longboarde, bicykli, korčuliach alebo si ideš po svojich, jednoducho, ak máš štýl a oblečenie sa ti páči, poď do toho! Síce je Thrasher pánska značka, skvele sadne aj na ženskú postavu, a preto sa teší mimoriadnej obľube aj u dievčat.

Mikiny Thrasher

Mikiny sme odfotili u nás v aranburu aj v pánskej aj dámskej verzií. A samy môžete posúdiť, že táto značka sa naozaj hodí každému! Na mikinách sa objavuje aj klasika v podaní "flame loga", ale v aranburu nájdete aj nové "atlantic drift" s medúzou v čiernej aj modrej farbe. 

Tričká Thrasher

Thrasher ako módna značka, je symbolom rebélie a s ich tričkami môžeš byť rebelom / rebelkou aj ty! Tričká v klasických farbách ako čierna, biela a tmavomodrá si môžeš vybrať s ich tradičným logom alebo s potlačenou "komiksovou" a "medúzovou" novinkou.  

Ak ťa nové vecičky od tejto štýlovej značky, ktorá v súčasnosti zažíva obrovský fashion hype zaujali, sleduj celú našu Thrasher ponuku. 

Článok pripravila @julia.trizmova 
Fotky pripravila @klaudipoloncova